Aktuellt

Dagbok 2021

19 maj

I går städade jag nästan hela dagen. Det är ingen av mina favoritsysselsättningar precis, men i det här fallet var det helt nödvändigt och inte speciellt ansträngande.

Det var här, på hemsidan, som jag städade och möblerade om. Här var en förfärlig röra och jag är inte riktigt klar heller. I dag har jag lagt till denna nya undersida, som jag tänkt ska få ersätta facebook. Jag är kvar där också, men ska försöka vara mindre aktiv.

Jag har märkt att många besöker den här sidan, men tyvärr vet jag inte vilka, om ni inte ger er till känna i gästboken. Därför har jag placerat den strax nedanför den här sidan. Det är förstås inget krav, men jag skulle uppskatta det.

För facebookanvändare är det enklare, för både mig och för den som vill kommentera, att göra det på facebook eller som meddelande där.

Om någon vill hämta uppgifter eller kopiera från t.ex. de sidor som rör släktforskning, så är det tillåtet, även om ni vill vara anonyma.

Lägenheten ser ut som vanligt. Här skulle jag först och främst behöva sortera bort en del onödiga saker, som jag aldrig använder. Men då måste jag känna både lust och ork. Nu ska jag bädda sängen och diska och sen blir det möjligen en promenad i solskenet.

Det blev det, till den vanliga parken.

----------

20 maj

I morse hände det igen!
Den senaste tiden har jag ofta vaknat och ”sett” att klockan på väggen visar halv nio. Vilken lycka att strax därefter upptäcka att den bara är en kvart i sex.
Nästa vecka ska jag opereras för starr. Kommer jag någonsin erfara den lyckokänslan igen?
 

Trots att den här dagen började bra med sol och en hel del balkonghäng, har jag inte haft så mycket ork. Det blev sent innan jag kom igång med det planerade bullbaket. Och i kväll har jag bjudit på bullfest. Så skönt att de vågar sig hit mina sju gäster från 3 år och uppåt. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Katarina | Svar 19.05.2021 16:52

Hej! När du känner dig klar med städningen får du gärna komma hit och hugga i. Sådan mor sådan dotter, haha.

Kenneth | Svar 19.05.2021 13:45

Det låter lagom ansträngande 😁.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

19.05 | 16:52

Hej! När du känner dig klar med städningen får du gärna komma hit och hugga i. Sådan mor sådan dotter, haha.

...
19.05 | 13:45

Det låter lagom ansträngande 😁.

...
02.02 | 20:51

Vilket underbart epos. Så tacksam💕.

...
18.01 | 15:29

Intresant att läsa från en som idag bor i Fagraskruv

...
Du gillar den här sidan